Raul-Felix Hodoș
speaker la conferința „Viitorul dreptului și societății europene cu tema:

„Cetățenia dezvăluită: Explorarea provocărilor juridice în societatea europeană”

Evenimentul a avut loc la Parlamentul European din Buxelles, Belgia.

Suntem încântați să evidențiem contribuția excepțională a avocatului Raul-Felix Hodoș, apreciat vorbitor la conferința „Future of European Law and Society” cu tema captivantă „Citizenship Unveiled: Explorarea provocărilor juridice în societatea europeană”. Acest prestigios eveniment a avut loc la emblematicul Parlament European din Bruxelles, Belgia, în data de 23 Iunie 2023.

Av. dr. Raul-Felix Hodoș, fondator al cabinetului de avocatură Dr. Raul Felix Hodoș, a adus în prim-plan cunoștințele sale și perspectivele unice, oferind perspective inovatoare asupra complexității juridice cu care se confruntă societatea europeană de astăzi. Cu o expertiză în dreptul european și o înțelegere profundă a problemelor juridice complexe care modelează societatea, contribuțiile sale au fost esențiale pentru a pune în lumină provocările complicate legate de cetățenie în context european.

Îl felicităm pe Raul-Felix Hodoș pentru participarea sa remarcabilă și pentru angajamentul de a impulsiona discursul privind dreptul și societatea europeană. Contribuțiile sale neprețuite continuă să inspire și să modeleze peisajul juridic, susținând în același timp principiile justiției, echității și egalității.

La Cabinet de avocat Dr. Raul Felix Hodoș, ne mândrim cu realizările remarcabile ale fondatorului nostru și cu dedicarea sa pentru avansarea cunoștințelor juridice și dezvoltarea profesională. Ne străduim să întruchipăm angajamentul său față de excelență în practica noastră, oferindu-le clienților noștri servicii juridice excepționale și soluții inovatoare.

×