Conferința Internațională

„Afaceri publice și private: Drept, Business și Administrație publică. Dreptul și provocările sale în domeniile socio-economic și administrativ”

Suntem pasionați de susținerea dezvoltării cunoștințelor juridice și a progresului profesional. Parteneriatul nostru cu SOROCAPP demonstrează angajamentul nostru de a promova cercetarea, de a încuraja dialogul și colaborarea între profesioniștii din domeniul juridic, cercetători, teoreticieni și practicieni.

Suntem mândri să anunțăm că HBR Financial Services și Hodoș Business Recovery S.P.R.L. și Cabinet de avocat dr. Raul-Felix Hodoș contribuie la organizarea Conferinței Internaționale „Afaceri publice și private: Drept, Business și Administrație publică. Dreptul și provocările sale – în domeniile socio-economic și administratie”, în calitate de partener SOROCAPP. Evenimentul se va desfășura la Târgu-Mureș și Reghin, din data de 28 Iunie până în 30 Iunie fiind organizat de SOROCAPP, Universitatea „1 Decembrie 1918 din Alba-Iulia, Facultatea de drept și științe sociale”, Primăria Reghin și Primăria Tîrgu-Mureș.s

Conferința va reuni un număr impresionant de 150 de vorbitori de renume, inclusiv experți din domenii diverse precum dreptul, administrația, protecția datelor cu caracter personal, medicină și multe altele. Cu vasta lor expertiză și perspectivele lor diverse, acești vorbitori vor aprofunda provocările cu care se confruntă dreptul, afacerile și administrația publică în peisajul socio-economic și administrativ actual.

Prin intermediul acestui eveniment, ne propunem să facilităm schimbul de idei, să promovăm colaborarea interdisciplinară și să explorăm soluții inovatoare la probleme juridice și sociale presante. Participanții vor avea ocazia de a se implica în discuții antrenante, de a obține informații valoroase și de a-și extinde rețeaua profesională.

Credem că susținerea unor astfel de inițiative nu numai că îmbunătățește comunitatea juridică, dar contribuie și la creșterea culturală și intelectuală a regiunii noastre. Prin organizarea și participarea la această conferință, ne exprimăm convingerea fermă în puterea cunoașterii, a cercetării și a dezvoltării profesionale în modelarea unui viitor mai bun pentru societatea noastră.

Cabinetul de avocatură Dr. Raul Felix Hodoș, HBR Financial Services și Hodoș Business Recovery S.P.R.L. invită profesioniștii din domeniul juridic, cercetătorii, academicienii, studenții și toți cei interesați de domeniul dreptului, de afacerile publice și private să ni se alăture la acest eveniment remarcabil. Împreună, propunem să explorăm provocările și oportunitățile care ne așteaptă și să lucrăm pentru o societate mai prosperă și mai dreaptă.

×