Despre noi

Profesionalism, eficiență, dinamism și flexibilitate - acestea sunt principiile directoare ale activității noastre profesionale.
Serviciile pe care le asigurăm respectă toate cerințele de deontologie profesională, de transparență și de imparțialitate.
De asemenea, suntem dinamici, motivați și deschiși la sugestiile Dumneavoastră. Astfel, adaptăm în permanență serviciile pe care le oferim, pentru a răspunde în întregime cerințelor Dumneavoastră, indiferent de obiectul acestora.
Echipa noastră este formată din 8 membri: avocați, experți contabili și practicieni în insolvență. În acest mod, reușim să vă asigurăm servicii integrate în trei domenii de activitate:
• Consultanță și asistență juridică - "Hodoș Deac și Asociații" S.P.R.L.
• Servicii de întocmire și evidență contabilă și de fiscalitate - HBR Financial Services S.R.L.
• Activitate specifică practicienilor în insolvență - Hodoş Business Recovery S.P.R.L.

Societatea de avocați "Hodoș Deac și Asociații"
 S.P.R.L. are o activitate continuă de mai bine de 11 ani, fiind înființată în luna decembrie 2006 la Tîrgu Mureș. În prezent, activitatea societății este coordonată de cei doi avocați parteneri, dr. Raul-Felix Hodoș și Cristina-Paula Deac.
Obiectivele comune ale acestora, interesul manifestat față de domenii juridice comune, precum și experiența profesională dobândită ca urmare a exercitării cu pasiune a profesiei de avocat, stau la baza activității societății noastre.
"Hodoș și Asociații" oferă servicii complete, de asistență și consultanță juridică, precum și de reprezentare convențională, în domenii precum drept comercial; drept civil și procesual civil; protecția datelor cu caracter personal; drept penal și procesual penal; drept administrativ, achiziții publice, drept financiar-fiscal. 
Societatea își desfășoară activitatea cu precădere în mun. București și Tîrgu Mureș, însă, datorită dinamismului membrilor echipei noastre, asigurăm servicii juridice clienților din toată țara și nu numai.

Înființată în anul 2013, HBR Financial Services S.R.L. este o societate de expertiză contabilă înscrisă în tabloul CECCAR, coordonată de experții contabili Camelia Melita Moga - administrator al societății și Alexandra-Codruța Rîtea. 
Societatea își desfășoară activitatea la sediul din Tîrgu Mureș și acordă servicii de specialitate și în Turda, unde are un sediu secundar.
Având în vedere beneficiile externalizării serviciilor de contabilitate, HBR Financial Services S.R.L deține un portofoliu complex de societăți din diferite zone ale țării, așadar serviciile noastre se adresează tuturor întreprinderilor mici și mijlocii, indiferent de forma de organizare sau localizare.
Valorile care stau la baza parteneriatelor societății noastre sunt în primul rând integritatea, moralitatea, responsabilitatea și cooperarea.

Societatea Hodoş Business Recovery S.P.R.L., înființată în anul 2009, reunește o echipă experimentată şi dinamică de practicieni în insolvenţă cu experiență în domeniul procedurilor de reorganizare judiciară și lichidare. Aceasta este formată din dr. Raul-Felix Hodoș, Silviu Predescu și Daniela Micu.
Datorită amplorii şi complexităţii serviciilor prestate, în prezent ne desfășurăm activitatea în principal în Bucureşti, Tîrgu Mureș, Cluj Napoca și Turda, însă suntem deschiși solicitărilor de colaborare venite și din alte zone ale țării. În acest mod, putem asigura o înţelegere optimă a stării de fapt determinată de specificul regional al mediului de afaceri și un răspuns prompt la solicitările clienților.

Hodoș Deac & Asociații

București, Strada Virgil Pleșoianu nr. 52 A, Sector 1
Tîrgu Mureș, Strada Mihail Kogălniceanu nr. 5, Județul Mureș
E-mail: office@hodos.eu
Telefon: 0365 / 131 123
Fax: 0372 / 870 403

HBR Financial Services

Tîrgu Mureș, Str. Târgului nr. 15, Județul Mureș
Turda, Strada Republicii nr. 34, ap.15 / 2, Județul Cluj
E-mail: hbr.fin.serv@gmail.com
Telefon: 0365 / 131 123

Hodoș Business Recovery

Tîrgu Mureș, Strada Târgului nr. 15, Județul Mureș București, Strada Virgil Pleșoianu nr. 52 A, Sector 1
E-mail: hbr@hodos.eu
Telefon: 0365 / 131 123
Fax: 0372 / 870 403

DPO EXPERT SOLUTIONS

București, Str. Virgil Pleșoianu nr. 52A, sector 1
E-mail: dpo@hodos.eu
Telefon: 0365 / 131 124

Blue Greener Services

Str. Târgului nr. 15, Târgu Mureș, jud. Mureș
Telefon: 0365 / 131 124

Art Enterprises

Str. Mihail Kogălniceanu nr. 5, Târgu Mureș, jud. Mureș
Telefon: 0365 / 131 123

Site-ul www.hodos.eu foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...